KONSULENTER

Infrastruktur

Segment tilbyder infrastrukturopgradering, eller implementering til både store, mellemstore og små virksomheder. 

Hos Segment tilbyder vi strategisk og taktisk IT rådgivning, baseret på mange års praktisk erfaring. Og bidrager gerne til at skabe sammenhæng mellem virksomhedens strategiske målsætninger og de behov og krav som stilles til virksomhedens IT infrastruktur for at indfri målsætningerne.

Segment har mange års erfaring med Infrastruktur opgaver i virksomheder og organisationer af alle størrelser, fra Offentlige instanser og Kommuner med flere tusinde ansatte, produktions- og service- virksomheder, til små og mellemstore virksomheder med begrænset infrastruktur kapacitet.

Disse mangfoldige behov, skal angribes forskelligt.

For større virksomheder tilbyder Segment analyse, efterfølgende design, og sidst implementering, og til de noget mindre virksomheder, at gennemskue og forstå de grundlæggende behov den lille virksomhed måtte have. Da det her ofte er det mere omkostningsfuldt end nødvendigt, at tegne store skabeloner, og holde mere end et implementeringsmøde.

Til de mere komplekse infrastruktur-installationer tilbyder Segment:

Analyse

Vi tilbyder analyse af eksisterende løsninger/netværk med henblik på opgradering eller nyinstallation.

Det er vores erfaring, at alle opgaver løses med mindst mulig ulempe for slutbrugerne og IT-afdelingen, såfremt en korrekt og præcis foranalyse afdækker hele firmaets behov og muligheder.

Design

Det er designet, der bestemmer kvaliteten af en IT-løsning.

Segment har nogle af Danmarks bedst uddannede og mest rutinerede designere inden for bl.a. Active Directory, Exchange, Sikkerhed, Network Services og Cloud Services.

Designet er et grundelement, et firma skal leve med i mange år. Det er derfor af største vigtighed, at designet passer præcist til kravene og samtidigt er fleksibelt, således at nye teknologier så vidt muligt kan integreres og skaleres i det eksisterende miljø.

Segment tilbyder design af løsninger til alle, uanset størrelse eller forretningsområde.

Implementering

Alle løsninger udføres i henhold til gældende standarder og sikkerhedskrav.

Opgaven kan udføres på jeres lokation, men kan naturligvis også foretages remote fra Segment, såfremt I ønsker og har mulighed for det. Dermed reduceres udgifter til kørsel.

Alle implementeringer er optimeret, så de opfylder krav til performance og fejltolerance i det omfang det er muligt. 

Projektledelse

Segment løser alle typer af projekt og programledelse opgaver, f.eks. infrastruktur-, transition og migreringsprojekter, forandrings- og udviklingsprojekter både ved brug af vandfaldsmodellen og agile metoder.   

Til større infrastruktur projekter er der altid tilknyttet en certificeret projektleder, der ud over projektstyringskundskaber, også har stor teknisk indsigt, teoretisk såvel som praktisk.

Uagtet størrelse på opgaven, er Segment behjælpelig, med at optimere og tilrettelægge infrastrukturopgaver, lige fra indkøb af hardware, - implementering, og til afsluttende dokumentation.