KONSULENTER

Timengo DPG - Sikker Post.

DPG Sikker Post er en moderne e-postløsning, der gør alle typer virksomheder og offentlige myndigheder i stand til, at kommunikere enkelt og sikkert via krypteret og signeret post.

DPG Sikker Post er 100% integreret med Outlook og Microsoft infrastruktur og understøtter både on-premise og cloud baseret Exchange.

Det betyder enkel og hurtig implementering uden påvirkning af mailflow, ingen ændringer i firewall opsætning og ingen nye administrative værktøjer.

Vores unikke add-in til Outlook gør det lettere en nogensinde – du skal du blot sende og modtage e-mails som du plejer og du overholder automatisk både GDPR og dansk lovgivning for sikker post.

Udover traditionel sikker post, løser DPG Sikker Post også problemstillingen omkring sikker kommunikation med modtagere uden en sikker e-postløsning. Det gør vi via Microsoft Office Message Encryption (OME) og integration til e-Boks.

Segment er partner med Timengo DPG og kan derfor rådgive og implementere deres løsning, og har indtil flere reference kunder på netop denne løsning. 

Kontakt Segment på 70272326 for yderligere information