AZURE

Azure Administrator

Azure AI

Azure Cloud

Azure Cosmos DB

Azure Data Engineer

Azure Data Scientist

Azure Developer

Azure DevOps Solutions

Azure Fundamentals

Azure loT

Azure Network Engineer Associate

Azure PowerShell

Azure Security

Azure Solutions Architect

Azure SQL

Azure Stack Hub

Data Analyst

Virtual Desktop on Microsoft Azure

Azure er en fælles platform for mange af Microsofts Cloud løsninger. 

Det gælder for både IaaS (Infrastructure as a Service), PaaS (Platform as a Service) samt SaaS (Software as a Service) som de mest kendte. 

De kurser der er udviklet til Azure er rollebaseret, hvilket betyder at Microsoft har analyseret hvilke opgaver en bestemt type administrator udfører og så har de sammensat kurser der svarer til de enkelte roller.

SE ALLE KURSER OVENOVER ELLER KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD

 

VELKOMMEN PÅ KURSUS!


Kursusopbygning

Kurserne er tilrettelagt således, at der er en vekslen mellem teori og øvelser. Segment anvender virtuelle maskiner til afvikling af kursusøvelser. Disse bliver afviklet i Hyper-V.

Design dit eget kursus!

Kan du ikke lige finde dit drømmekursus på listen over standard kurser, så fortvivl ikke. Segment kan efter dine ønsker og behov sammensætte netop det kursusforløb du ønsker, med det indhold som er relevant for dig!

Hvis der er et ønske om kursus i et produkt, der ikke findes i vores oversigt, så ring og hør nærmere. Det vil ofte være muligt for os at arrangere et kursus i det ønskede produkt.

Firma kursus

Segment afholder firmakurser, hvor deltagerne kommer fra samme virksomhed. Dette er praktisk ved større fælles udrulninger i virksomheden, herunder opgraderinger eller ved indførelse af nye systemer der rammer hele virksomheden! Alle typer af kurser, kan købes som firmakurser!

Instruktører

Segments instruktører på Backoffice kurserne er Microsoft Certified Trainer (MCT). Vi benytter egne fastansatte MCTer der som et krav, også har stor erfaring fra projekter og lign. Instruktørerne er specialister i deres produkter og besidder både stor og dybdegående teoretisk viden samt praktisk erfaring med produkterne. Sidstnævnte adskiller Segment fra andre CPLS centre, der udelukkende har et teoretisk fundament.


Pearson Vue test center

Segment er godkendt som Pearson Vue test center. Det betyder i praksis at vi har mulighed for at fuldende vores kunders certificeringsforløb, og give dem papiret på at de er certificerede.

Efter veloverstået kursus, har kursisten mulighed for, ved en senere lejlighed, at opnå det eftertragtede certifikat, der beviser at successen er opnået.