CERTIFICERINGER

Microsoft Certified Associate

Microsoft Certified Expert

Microsoft Certified Fundamentals

Hvis du er interesseret i en Microsoft certificering er du komme til det rette sted!

Segment tilbyder kurser og test der kan lede dig frem mod den ønskede certificering.

Microsoft har ændret på de krav der er til at blive certificeret. 

I dag er en certificering rolle-baseret. Det betyder, at Microsoft har analyseret hvad det kræver at udfylde en given rolle/funktion og så har de etableret et certificeringsforløb der er målrettet den enkelte rolletype.

En certificering er derfor i dag meget mere specifik/målrettet et arbejdsområde, hvor den tidligere var mere bred og derfor skulle man certificeres i områder der ofte faldt uden for sit arbejdsområde.

Microsoft tilbyder i dag 3 niveauer:

Fundamentals, Associate samt Expert.

Sværhedsgraden og detaljeniveauet stiger fra Fundamentals til Expert.

Hvis du har behov for vejledning skal du endelig kontakte os for mere uddybende information.

Du kan finde de respektive certificeringer nedenunder.

Yderligere detaljer vedrørende de enkelte certificeringer kan findes på

http://www.microsoft.com/learnKursusopbygning

Kurserne er tilrettelagt således, at der er en vekslen mellem teori og øvelser. Segment anvender virtuelle maskiner til afvikling af kursusøvelser. Disse bliver afviklet i Hyper-V.

Design dit eget kursus!

Kan du ikke lige finde dit drømmekursus på listen over standard kurser, så fortvivl ikke. Segment kan efter dine ønsker og behov sammensætte netop det kursusforløb du ønsker, med det indhold som er relevant for dig!

Hvis der er et ønske om kursus i et produkt, der ikke findes i vores oversigt, så ring og hør nærmere. Det vil ofte være muligt for os at arrangere et kursus i det ønskede produkt.

Firma kursus

Segment afholder firmakurser, hvor deltagerne kommer fra samme virksomhed. Dette er praktisk ved større fælles udrulninger i virksomheden, herunder opgraderinger eller ved indførelse af nye systemer der rammer hele virksomheden! Alle typer af kurser, kan købes som firmakurser!

Instruktører

Segments instruktører på Backoffice kurserne er Microsoft Certified Trainer (MCT). Vi benytter egne fastansatte MCTer der som et krav, også har stor erfaring fra projekter og lign. Instruktørerne er specialister i deres produkter og besidder både stor og dybdegående teoretisk viden samt praktisk erfaring med produkterne. Sidstnævnte adskiller Segment fra andre CPLS centre, der udelukkende har et teoretisk fundament.


Pearson Vue test center

Segment er godkendt som Pearson Vue test center. Det betyder i praksis at vi har mulighed for at fuldende vores kunders certificeringsforløb, og give dem papiret på at de er certificerede.

Efter veloverstået kursus, har kursisten mulighed for, ved en senere lejlighed, at opnå det eftertragtede certifikat, der beviser at successen er opnået.