OFFICE KURSER

Microsoft Access

Microsoft Excel

Microsoft OneNote

Microsoft Outlook

Microsoft PowerPoint

Microsoft Project

Microsoft Visio

Microsoft Word

VBA Programmering

Bredt udvalg af Office kurser

Segment har et bredt udvalg af kurser i hele Microsoft Office pakken. Som kursuscenter er vi certificeret inden for Learning Solutions. Det er en blåstempling fra Microsoft, der betyder, at vi er godkendt af Microsoft til at afholde kurser i Office Pakken.

Vi underviser i version 2010, 2013 og 2016 samt O365, og kurserne er af høj kvalitet, med instruktører der lægger vægt på, at det tekniske og pædagogiske indhold er det bedste på markedet.

Instruktørerne har et bredt kendskab til integration af Microsoft Office pakkens produkter. Det giver hver enkelt instruktør en bred indsigt i funktionaliteten af Microsoft Office.

Vi tilpasser kurset til dit behov

De fleste Office-kurser er opdelt i to sværhedsgrader:  Intro- og Avanceret niveau. Det øger muligheden for at komme på et kursus, der er tilpasset dit behov. 

Hvis I som virksomhed ønsker et firmakursus – så hjælper vi gerne med at skræddersy kurset til jeres ønsker og behov. 

Find dit kursus

I menuen nedenunder finder du vores kurser med beskrivelse af indhold, dato for afholdelse, kurser med afholdelsesgaranti og mulighed for at booke en plads online. 

Hvis et kursus ikke er på listen, og du netop ønsker undervisning inden for dette område – så fortvivl ikke. Send os en mail eller kontakt os pr telefon 7027 23 26 - så finder vi en løsning sammen.

Når du booker dit kursus online, sender vi først en kursus registrering og efterfølgende får du bekræftelse, hvor du samtidig får information om alle de praktiske oplysninger vedr. kurset.

Gør det nemt for dig selv

Ligegyldigt om du ankommer med bus eller bil, så vil du opleve at det er nemt tilgængeligt at komme til Stamholmen 153, 5.sal, hvor Segment har til huse. Vi bor i CPH Business Park, centralt placeret, tæt på motorvejen, offentlig transport og med god plads til bilen. 

Vi bor på 5.sal - og ser frem til at byde dig velkommen på kursus.

Kursusopbygning

Kurserne er tilrettelagt således, at der er en vekslen mellem teori og øvelser. Segment anvender virtuelle maskiner til afvikling af kursusøvelser. Disse bliver afviklet i Hyper-V.

Design dit eget kursus!

Kan du ikke lige finde dit drømmekursus på listen over standard kurser, så fortvivl ikke. Segment kan efter dine ønsker og behov sammensætte netop det kursusforløb du ønsker, med det indhold som er relevant for dig!

Hvis der er et ønske om kursus i et produkt, der ikke findes i vores oversigt, så ring og hør nærmere. Det vil ofte være muligt for os at arrangere et kursus i det ønskede produkt.

Firma kursus

Segment afholder firmakurser, hvor deltagerne kommer fra samme virksomhed. Dette er praktisk ved større fælles udrulninger i virksomheden, herunder opgraderinger eller ved indførelse af nye systemer der rammer hele virksomheden! Alle typer af kurser, kan købes som firmakurser!

Instruktører

Segments instruktører på Backoffice kurserne er Microsoft Certified Trainer (MCT). Vi benytter egne fastansatte MCTer der som et krav, også har stor erfaring fra projekter og lign. Instruktørerne er specialister i deres produkter og besidder både stor og dybdegående teoretisk viden samt praktisk erfaring med produkterne. Sidstnævnte adskiller Segment fra andre CPLS centre, der udelukkende har et teoretisk fundament.


Pearson Vue test center

Segment er godkendt som Pearson Vue test center. Det betyder i praksis at vi har mulighed for at fuldende vores kunders certificeringsforløb, og give dem papiret på at de er certificerede.

Efter veloverstået kursus, har kursisten mulighed for, ved en senere lejlighed, at opnå det eftertragtede certifikat, der beviser at successen er opnået.