ONLINE KURSER

Azure - Online

Microsoft 365 - Online

Microsoft 365 bruger kurser - Online

Office kurser - Online

Power Platform

PowerShell - Online

Server Kurser - Online

System Center - Online

Segment byder velkommen til vores Online univers!

Vi har med vores nyetablerede IT Video portal, skabt et sted, hvor man som kursist, i ro og mag, kan dygtiggøre sig, og forbedre sine IT tekniske kundskaber, når man finder tid og lyst til det!

Kurserne foregår online, med dansktalende instruktører, hvor MCP kurserne gennemgås det tempo som den respektive kursist ønsker det, og har behov for.
Kurserne kan tages når det passer dig! Søndag morgen, på arbejdspladsen, i toget hjem, eller når børnene er lagt! Kort sagt, når det passer dig!

Man kan se alle modulerne igen og igen, og løse de efterfølgende opgaver, for at sikre optimal forståelse af indholdet!

Der er ”Chat-funktion” på sitet, som giver kursisten mulighed for email korrespondance med den pågældende instruktør, og der er som altid på Segments kurser, 14 dages gratis email support på alle kurserne!

Kurserne spænder over produkter i både office pakken fx Excel, Outlook og OneNote, hen over de mere tunge kurser som fx, Windows Server 2012-2016, Exchange Server 2016, SfB, System Center suiten, PowerShell, Azure og O365, for blot at nævne nogle!

Vi har derfor det kursus der lige passer til dig!

Du har som altid hos Segment, efterfølgende mulighed for at tage din MCP certificering, din MCSA eller din MCSE certificering inde hos os! Blot kontakt os, og vi booker tid til dig!

Prisen på kurserne er ganske fordelagtig, da det næsten rammer halv pris af tilstedeværelseskurserne… Noget chefen sikkert bliver glad for at høre!

Kurserne hos Segment har ingen udløbsdato, så det virker også om et år.

Kig nedenfor på siden, vælg din ønskede kategori, og find dit ønskekursus!

Vi ses i Online universet!

Kursusopbygning

Kurserne er tilrettelagt således, at der er en vekslen mellem teori og øvelser. Segment anvender virtuelle maskiner til afvikling af kursusøvelser. Disse bliver afviklet i Hyper-V.

Design dit eget kursus!

Kan du ikke lige finde dit drømmekursus på listen over standard kurser, så fortvivl ikke. Segment kan efter dine ønsker og behov sammensætte netop det kursusforløb du ønsker, med det indhold som er relevant for dig!

Hvis der er et ønske om kursus i et produkt, der ikke findes i vores oversigt, så ring og hør nærmere. Det vil ofte være muligt for os at arrangere et kursus i det ønskede produkt.

Firma kursus

Segment afholder firmakurser, hvor deltagerne kommer fra samme virksomhed. Dette er praktisk ved større fælles udrulninger i virksomheden, herunder opgraderinger eller ved indførelse af nye systemer der rammer hele virksomheden! Alle typer af kurser, kan købes som firmakurser!

Instruktører

Segments instruktører på Backoffice kurserne er Microsoft Certified Trainer (MCT). Vi benytter egne fastansatte MCTer der som et krav, også har stor erfaring fra projekter og lign. Instruktørerne er specialister i deres produkter og besidder både stor og dybdegående teoretisk viden samt praktisk erfaring med produkterne. Sidstnævnte adskiller Segment fra andre CPLS centre, der udelukkende har et teoretisk fundament.


Pearson Vue test center

Segment er godkendt som Pearson Vue test center. Det betyder i praksis at vi har mulighed for at fuldende vores kunders certificeringsforløb, og give dem papiret på at de er certificerede.

Efter veloverstået kursus, har kursisten mulighed for, ved en senere lejlighed, at opnå det eftertragtede certifikat, der beviser at successen er opnået.