Microsoft Power Apps Videregående

På dette kursus vil du blive klædt på til at lave dine egne apps i PowerApps. Du vil få en grundlæggende forståelse for dets styrker og svagheder. Du vil blive introduceret til en lang række funktioner så du har en solid forståelse af hvordan PowerApps hænger sammen og gøre dig i stand til at tilpasse dine apps til netop dine specifikke behov.Kurset vil bygget op af skiftevis demonstrationer og øvelser.

DETALJER

Modul 1: Hvad er PowerApps

Hvad er PowerApps, og hvordan kan du bruge dem i din organisation. Modulet giver et overblik over pakken og et par praktiske eksempler på, hvordan PowerApps og Flow kan effektivisere hverdagen.

Modul 2: Min Første App

Vi danner os et overblik over de 2 App typer. Vi ser på Templates. Vi opretter vores første Canvas-App og gennemgår editoren.

Modul 3: Oprette Apps fra SharePoint

Vi ser hvordan man hurtigt kan oprette en app fra en datatabel, f.eks Sharpoint liste eller Excel. Vi ser på de forskellige screens. Til sidst ser vi på hvordan vi udgiver vores App og hvordan vi deler den med vores kollegaer.

Basic PowerApps

Modul 4: Controls

Vi ser på PowerApps byggeklodser. Hvordan vi kan bruge controls til at opbygge vores app med både designelementer og reelt indhold. Vi ser på deres indstillinger og hvordan det definere deres udseende.

Modul 5: Formularer

Vi ser på hvordan vi ved hjælp af formularer giver funktionalitet til vores app. Hvordan vi bl.a. søger, sorter og navigere imellem vores screens.

Modul 6: Data

Vi ser hvordan man benytter den lokale hukommelse. Vi ser på hvordan vi forbinder til eksterne datakilder og andre typer API’er og services. Vi ser på Hvordan man ved hjælp af Gateways kan oprette en on-premise forbindelse og snakke sammen med bl.a. en SQL database.

Advanced PowerApps

Modul 7: Basic scripting

Vi ser på hvordan man kan bruge variabler, loops og kriterier for at opnå mere kompleks funktionalitet.

Modul 8: GPS

Vi ser på hvordan vi får vores position. Vi ser på hvordan vi bruger Bing maps servicen. Hvordan vi tegner kort i vores app.

Modul 9: Image & Barcodes

Vi ser på hvordan vi bruger kameraet. Vi ser på hvordan vi tager billeder og hvordan vi gemmer dem i PowerApps. Vi ser hvordan stregkodescanneren fungere, og hvordan vi bruger den.

Modul 10: Security

Vi ser hvordan vi kan via Azure begrænse adgangen til appen og vores data. Vi ser hvordan man administrere brugere og sikkerhedsgrupper.

Modul 11: Offline

Vi ser hvordan vi tilføjer offline funktionalitet. Hvordan vi gemmer vores data lokalt når vi ikke kan få forbindelse til vores eksterne datakilde. Hvordan vi synkronisere vores data når vi igennem får forbindelse

Modul 12: Power Automate

Vi ser på hvad et flow er og hvordan det kan hjælpe os med automatisere proces. Vi ser på hvordan vi opretter et flow. Hvordan vi kan tilknytte det til vores app, og hvordan vi kan få data retur.

Modul 13: Model-Driven Apps

Vi ser nærmere på hvad forskellen er på Canvas Apps og Model-Driven Apps. Vi ser hvad CDS (Common Data Service) og CDM (Common Data Model) er. Vi bygger en Model-Driven app fra bunden.

Modul 14: Environment og Tenancy

Vi ser hvordan vi opretter flere miljøer til vores brugere. Hvordan man undgår at brugernes sessioner kommer i konflikt. Til sidst ser vi på hvordan man undgår datatab.

Firma
Kontaktperson
Fakturering
Deltagerer: 0

Noter