POWER PLATFORM

Microsoft Power Apps

Microsoft Power Automate

Microsoft Power BI

Power Platform Suit

Power Platform er en fællesbetegnelse for en række produkter med Power Apps, Power Automate, Power BI og Power Virtual Agents som de 4 vigtigste.

Power Platformens produkter er til for at kunne hjælpe med at effektivisere arbejdsgangene i en moderne datadrevet virksomhed, og den dækker alt lige fra automatisering til forretningsanalyse.

Med sit intuitive design af brugergrænsefladen, kan alle komme til at lære at effektivisere deres arbejdsdag. Lige fra direktøren til sekretæren i skranken.

Men Power Platformens sande styrke ligger i dens forbindelser. Med dem kan den kommunikere på tværs af produkterne og til over 275 andre produkter så som SharePoint, Twitter, Google Drive og mange flere.


Kursusopbygning

Kurserne er tilrettelagt således, at der er en vekslen mellem teori og øvelser. Segment anvender virtuelle maskiner til afvikling af kursusøvelser. Disse bliver afviklet i Hyper-V.

Design dit eget kursus!

Kan du ikke lige finde dit drømmekursus på listen over standard kurser, så fortvivl ikke. Segment kan efter dine ønsker og behov sammensætte netop det kursusforløb du ønsker, med det indhold som er relevant for dig!

Hvis der er et ønske om kursus i et produkt, der ikke findes i vores oversigt, så ring og hør nærmere. Det vil ofte være muligt for os at arrangere et kursus i det ønskede produkt.

Firma kursus

Segment afholder firmakurser, hvor deltagerne kommer fra samme virksomhed. Dette er praktisk ved større fælles udrulninger i virksomheden, herunder opgraderinger eller ved indførelse af nye systemer der rammer hele virksomheden! Alle typer af kurser, kan købes som firmakurser!

Instruktører

Segments instruktører på Backoffice kurserne er Microsoft Certified Trainer (MCT). Vi benytter egne fastansatte MCTer der som et krav, også har stor erfaring fra projekter og lign. Instruktørerne er specialister i deres produkter og besidder både stor og dybdegående teoretisk viden samt praktisk erfaring med produkterne. Sidstnævnte adskiller Segment fra andre CPLS centre, der udelukkende har et teoretisk fundament.


Pearson Vue test center

Segment er godkendt som Pearson Vue test center. Det betyder i praksis at vi har mulighed for at fuldende vores kunders certificeringsforløb, og give dem papiret på at de er certificerede.

Efter veloverstået kursus, har kursisten mulighed for, ved en senere lejlighed, at opnå det eftertragtede certifikat, der beviser at successen er opnået.