SERVER KURSER

Exchange Server 2016/2019

IIS

PowerShell

SharePoint 2016

SharePoint 2019

SharePoint Online

Skype for Business 2015/2019

SQL 2014

SQL 2016

SQL Business Intelligence (BI)

System Center

Virtualisering

Windows Server 2012

Windows Server 2016

Windows Server 2019

Lidt information

SEGMENT tilbyder kurser i en lang række af Microsofts server produkter.

Vi har tilrettelagt kurserne således at man kommer godt rundt om de forskellige funktioner et givent produkt indeholder.

Til flere af produkterne, er der flere forskellige kurser. Det er derfor vigtigt at undersøge kursusindholdet inden tilmelding, således at kursusindholdet er i overensstemmelse med forventninger og behov.

Segment anbefaler Microsofts certificeringsprogram og vore kurser er derfor, tilrettelagt således, at de følger de indholdsbeskrivelser, der er offentliggjort i certificeringsprogrammet.


 SE ALLE KURSER OVENOVER ELLER KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD

 VELKOMMEN PÅ KURSUS!

Kursusopbygning

Kurserne er tilrettelagt således, at der er en vekslen mellem teori og øvelser. Segment anvender virtuelle maskiner til afvikling af kursusøvelser. Disse bliver afviklet i Hyper-V.

Design dit eget kursus!

Kan du ikke lige finde dit drømmekursus på listen over standard kurser, så fortvivl ikke. Segment kan efter dine ønsker og behov sammensætte netop det kursusforløb du ønsker, med det indhold som er relevant for dig!

Hvis der er et ønske om kursus i et produkt, der ikke findes i vores oversigt, så ring og hør nærmere. Det vil ofte være muligt for os at arrangere et kursus i det ønskede produkt.

Firma kursus

Segment afholder firmakurser, hvor deltagerne kommer fra samme virksomhed. Dette er praktisk ved større fælles udrulninger i virksomheden, herunder opgraderinger eller ved indførelse af nye systemer der rammer hele virksomheden! Alle typer af kurser, kan købes som firmakurser!

Instruktører

Segments instruktører på Backoffice kurserne er Microsoft Certified Trainer (MCT). Vi benytter egne fastansatte MCTer der som et krav, også har stor erfaring fra projekter og lign. Instruktørerne er specialister i deres produkter og besidder både stor og dybdegående teoretisk viden samt praktisk erfaring med produkterne. Sidstnævnte adskiller Segment fra andre CPLS centre, der udelukkende har et teoretisk fundament.


Pearson Vue test center

Segment er godkendt som Pearson Vue test center. Det betyder i praksis at vi har mulighed for at fuldende vores kunders certificeringsforløb, og give dem papiret på at de er certificerede.

Efter veloverstået kursus, har kursisten mulighed for, ved en senere lejlighed, at opnå det eftertragtede certifikat, der beviser at successen er opnået.