Microsoft Partner status

Segment ApS er Microsoft Partner og det har vi været siden etableringen i 2008.

Som Microsoft Partner har vi hele Microsofts organisation i ryggen, hvilket kommer dig som kunde til gode.

Vi har adgang til en lang række ressourcer og teknisk assistance som man ikke har adgang til, såfremt man ikke er indlemmet i Microsoft Partner programmet.

Du vil derfor, når du samarbejder med Segment, få stillet vores kompetencer til rådighed inden for de områder vi beskæftiger os med og derudover har vi hele Microsofts hær af konsulenter inden for rækkevidde.

Vi har opnået en lang række kompetencer hos Microsoft og de bliver justeret over tid i forhold til, hvad der er oppe i tiden. I øjeblikket fokusere Microsoft meget på Cloud, hvilket vi selvfølgelig også gør. De mange M365 migreringer vi som konsulenthus har lavet, er med til at styrke vores partnerskab med Microsoft. 

Vi har alle dage været Microsoft Learning Partner, og har undervist i de tekniske kurser som Microsoft udbyder. I dag er Learning ikke en selvstændig kompetence, men en Option på de øvrige kompetencer.

Vi har selvfølgelig erhvervet denne Learning Option på vores eksisterende kompetencer, selv om den ikke fremstår som en selvstændig kompetence.

Vi er derfor stadig i stand til at tilbyde alle de tekniske kurser som Microsoft stiller til rådighed.

Se alle vores kurser her eller kontakt os på 7027 2326, alternativt mail@segment.dk hvis I ønsker at få assistance til undersøgelser, roadmaps, udruldning, af Microsoft 365, herunder fx Teams, OneDrive, Exchange Online, SharePoint Online, eller fx Intune