Om

Om Segment

Segment er en IT-, konsulent- og uddannelsesvirksomhed, der har opnået status som Microsoft Gold Certified Partner og Certified Partner for Learning Solutions .

Med denne status i ryggen garanterer vi, at vores undervisning/konsulentarbejde udføres af certificerede instruktører/konsulenter, der er engagerede og pædagogiske samt brænder for de produkter de underviser I eller arbejder I.

Desuden står vi med vore dygtige medarbejdere, som garant for, at de valgte løsninger/kurser baseret på Microsoft Back- og FrontOffice produkter, udføres korrekt, effektivt og omkostningsminimeret, for virksomheden.
Dette skal forstås således at den merværdi en virksomhed opnår ved at indføre en ny infrastruktur, en ny applikation eller uddannelse af sine medarbejdere, ikke skal forsvinde i implementerings omkostninger, eller i mangel på korrekt produktforståelse. Vi hjælper med at returnere investeringens værdi (Return On Investment eller ROI) til jeres virksomhed.
De udgifter der er forbundet med at indføre et nyt system eller et uddannelsesforløb, skal kunne dækkes af forbedringer i arbejdsgange og øget effektivitet i virksomheden inden for en relativt kort periode.

Alle konsulentydelser og kurser udføres af kompetente konsulenter med mange års erfaring og solid teoretisk viden, da vi sætter en ære i at kende den komplekse verden alle vore kunder driver deres IT-systemer i.
Segments konsulenter har alle større IT relevante certificeringer og er kendte ansigter i både store og små virksomheder, og i alle typer af virksomheder.

Vi sætter det højt på listen, at vore medarbejdere møder glade og energiske hos kunderne, og dette kan vi kun gøre ved at passe på medarbejderne, give dem trygge ansættelsesforhold, samt vise tillid og frihed.
Ved at vise frihed og tillid, får vi medarbejdere, som altid har lyst til at yde den ekstra indsats der kræves, også i de "tunge" situationer. Dette kommer i sidste ende vore kunder til gode.

Segment yder støtte til humanitære organisationer. Disse organisationer har med tak modtaget f.eks. undervisning i Microsoftprodukter, og kan derved minimere udgifter til uddannelse, og i samme moment, effektivisere processer og arbejdsgange, ved at bruge IT korrekt. I år faldt valget på RCT Rehabiliterings- og Forskningscentret for Torturofre (Nu Digniti) , som modtager gratis undervisning hos Segment. Vi ønsker at kunne hjælpe hvor vi kan!
Segment holder gerne et uforpligtende møde, hvor vi præsenterer vore kompetencer og derved Jeres muligheder.

Vi er aldrig længere væk end telefonen.
Vi siger tak for opmærksomheden.

SEGMENT ApS
Stamholmen 153, 5.sal
2650 Hvidovre
T 70 27 23 26
F 70 23 27 26

CVR nr. 31170230
mail@segment.dk
Forside

Uddannelse

Uddannelse

Konsulenter

Drift og support

Links

Om Segment

Kursusbetingelser

Referencer

Vores certificeringer

Vi tilbyder

Freelance konsulent

Gratis kursusdage hos Segment

Pearson Vue Test Center

Segment og de sociale medier…

Udvikling af Apps

SEGMENT ApS  -  Stamholmen 153, 5.  -  2650 Hvidovre  -  T 70 27 23 26  -  mail@segment.dk

Segment - en del af dit netværk