Kampagner

Gratis kursusdage hos Segment

Gør krav på dine GRATIS kursusdage

Virksomhedens licensaftale kan give dig gratis kursusdage hos Segment.

Besidder virksomheden en licens aftale fra Microsoft, med tilhørende Software Assurance, altså retten til at upgradere Jeres software inden for en given årrække, bliver i tildelt såkaldte SA Vouchers, der kan indløses hos Segment. 

Er der tilkøbt Software Assurance (SA) kontakter i blot Segment med jeres aftalenummer på licensaftalen, hvorefter Segment sørger for det administrative med Microsoft, kursustilmelding til kursisten og orientering af forbrugte dage til virksomheden.

Segment har valgt at gøre et stk voucher lig med 1 kursusdag også når værdien af en voucher ikke dækker den normale pris for en kursusdag.

Vi har valgt at det ikke skal belaste vores kunder at bruge tid på administration og beregninger  og bytter derfor en voucher med en kursusdag, uanset hvilket kursus der er tale om. Et tilbud der ikke findes andre steder.

Vouchers kan bruges til de officielle MCP kurser (BackOffice) herunder, Office365, Azure,  Windows Server 2012-2016, Exchange 2010 - 2013 - 2016, SharePoint kurser, SQL, System Center,  Windows 10 kurser og meget andet.

Vouchers kan ikke bruges til FrontOffice undervisning, f.eks. Word, Excel, Powerpoint osv, men kontakt os istedet for et særdeles godt tilbud på disse kursustyper.

Kontakt derfor Segment, og vi klarer resten – der er også gratis!

Forside

Uddannelse

Uddannelse

Konsulenter

Drift og support

Links

Om Segment

Kursusbetingelser

Referencer

Vores certificeringer

Vi tilbyder

Freelance konsulent

Gratis kursusdage hos Segment

Pearson Vue Test Center

Segment og de sociale medier…

Udvikling af Apps

SEGMENT ApS  -  Stamholmen 153, 5.  -  2650 Hvidovre  -  T 70 27 23 26  -  mail@segment.dk

Segment - en del af dit netværk