Uddannelse

Office kurser

Bredt udvalg af Office kurser

Segment har et bredt udvalg af kurser i hele Microsoft Office pakken. Som kursuscenter er vi certificeret inden for Learning Solutions. Det er en blåstempling fra Microsoft, der betyder, at vi er godkendt af Microsoft til at afholde kurser i Office Pakken.

Vi underviser i version 2010, 2013 og 2016, og kurserne er af høj kvalitet, med instruktører der lægger vægt på, at det tekniske og pædagogiske indhold er det bedste på markedet.

Instruktørerne har et bredt kendskab til integration af Microsoft Office pakkens produkter. Det giver hver enkelt instruktør en bred indsigt i funktionaliteten af Microsoft Office.

Vi tilpasser kurset til dit behov

De fleste Office-kurser er opdelt i to sværhedsgrader:  Intro- og Avanceret niveau. Det øger muligheden for at komme på et kursus, der er tilpasset dit behov.

Hvis I som virksomhed ønsker et firmakursus – så hjælper vi gerne med at skræddersy kurset til jeres ønsker og behov.

Find dit kursus

I menuen til venstre finder du vores kurser med beskrivelse af indhold, dato for afholdelse, kurser med afholdelsesgaranti og mulighed for at booke en plads online.

Hvis et kursus ikke er på listen, og du netop ønsker undervisning inden for dette område – så fortvivl ikke. Send os en mail eller kontakt os pr telefon 7027 23 26 - så finder vi en løsning sammen.

Når du booker dit kursus online, sender vi først en kursus registrering og efterfølgende får du bekræftelse, hvor du samtidig får information om alle de praktiske oplysninger vedr. kurset.

Gør det nemt for dig selv

Ligegyldigt om du ankommer med bus eller bil, så vil du opleve at det er nemt tilgængeligt at komme til Stamholmen 153, 5.sal, hvor Segment har til huse. Vi bor i CHP Business Park, centralt placeret, tæt på motorvejen, offentlig transport og med god plads til bilen.
Vi bor på 5.sal - og ser frem til at byde dig velkommen på kursus.

Forside

Uddannelse

Konsulenter

Links

Om Segment

Kursusbetingelser

Referencer

Vores certificeringer

Vi tilbyder

Freelance konsulent

Gratis kursusdage hos Segment

Pearson Vue Test Center

Segment og de sociale medier…

Udvikling af Apps

SEGMENT ApS  -  Stamholmen 153, 5.  -  2650 Hvidovre  -  T 70 27 23 26  -  mail@segment.dk

Segment - en del af dit netværk