Uddannelse

Kursusfaciliteter

Praktisk Information

Segment vil gerne byde dig velkommen til vore kurser.

Herunder vil du finde nogle praktiske informationer som vi mener, har stor betydning for dig, når du skal vælge din kursusleverandør


Lokation
Vi har valgt, at lægge vores kursuslokaler så det er nemt at komme hertil. Vores placering ved afkørsel 21 på Amagermotorvejen betyder, at uanset hvorfra du kommer i bil, er det nemt at komme hertil.

Kommer du med offentlige transportmidler er der flere buslinier, der kører hertil. S-tog til Frihedens Station er en mulighed og herfra kører der bus til Stamholmen.


Parkering
Der er 250 gratis parkeringspladser for enden af bygningen efter først til mølle princippet. Du er derfor ikke afhængig af at skulle betale dyre parkeringsafgifter eller flytte bilen konstant for at komme på kursus. Hvis du holder foran bygningen er der kun 3 timers parking ! 

Trådløst internet adgang
Segment tilbyder vores kursister trådløst internet adgang, som dækker hele Segments domicil. Spørg blot efter brugernavn og password, og internet adgangen er en realitet til brug i vores lounge f.eks.

Forplejning
Segment vil gerne byde dig velkommen på kursus med lidt morgenmad. Morgenmaden består bl.a. af

 • Brød
 • Kaffe, te, cacao
 • Ost
 • Pålæg
 • Syltetøj mm

Til frokost vil der blive serveret en frokostbuffét med forskellige retter. Denne vil for det meste bestå af bl.a.

 • Lun ret
 • Diverse pålæg
 • Salatbar
 • Frugt
 • Drikkelse i form af vand eller mælk.

Gennem hele kursusdagen vil der være fri adgang til kaffe, te, vand og sodavand.


Kursusmaskiner
Segment har investeret i pc'er, som opfylder de højeste krav, der stilles til kursusmaskiner. Vi har 24 tommer skærme i alle lokaler. Der er minimum 48 GB RAM i computerne. . Det betyder, at på de kurser, hvorpå der anvendes Virtuelle Maskiner (VM) kan der nemt afvikles flere VM'er samtidig, uden at det går ud over performance i den enkelte VM.


Kursusmateriale
Segment tilstræber, at anvende kursusmateriale som dels understøtter de emner, der er nævnt i kursusbeskrivelsen og dels kan anvendes som opslagsværk efter kurset. Segment holder sig derfor løbende orienteret om udgivelser, og evaluerer løbende om de er interessante i forhold til vore kurser.


Kursustyper
Vores kurser kan inddeles i 4 typer:

 • Klasseundervisning
 • Virksomhedskurser
 • Specialkurser
 • Online kurser fra vores IT kursusportal

Klasseundervisning er kendetegnet ved, at de foregår i vore egne kursuslokaler og at deltagerne på kurserne kan komme fra forskellige virksomheder. Kursusindholdet vil være det, der er beskrevet i kursusbeskrivelsen for det pågældende kursus.

Virksomhedskurser er kendetegnet ved, at alle deltagere kommer fra samme virksomhed. Kurset kan afholdes i vore kursuslokaler eller kan afholdes i virksomheden. Kursusindholdet vil som udgangspunkt være som beskrevet i kursusbeskrivelsen for kurset, men kan tilrettes efter ønske fra virksomheden.

Specialkurser er kurser som ikke er beskrevet i vore annoncerede kurser. Det kan være kurser der går på tværs af forskellige server produkter eller som tager udgangspunkt i en virksomheds nuværende installation. Det kan ligeledes være workshops i ny teknologi som en virksomhed ønsker at indføre.

Online kurser er typen af kurser, som på modernet vis kan tilgås fra enhver håndholdt/stationær enhed, når du vil og hvor du vil.

På vejen hjem i toget, i bussen, eller blot hvis man ønsker at bruge en time en hverdagsaften, er vores IT undervisningsportal, lige ved hånden!

Det er nemt, sikkert og hurtigt, når virksomheden har købt adgang til et eller flere kurser, hvor kursusindholdet er det samme som på de fysiske kurser. Instruktøren, på Online kurser, taler stadig  dansk og de efterfølgende opgaver på portalen, giver et sikkert billede af den viden man har tilegnet sig på portalen!

Kontakt os gerne for en uddybning af kursus typerne!

Skulle der ikke her på siden, stå hvad Jeres virksomhed har brug for, beder vi Jer kontakte os. Så finder vi en løsning sammen.

Velkommen på kursus!

Forside

Uddannelse

Konsulenter

Links

Om Segment

Kursusbetingelser

Referencer

Vores certificeringer

Vi tilbyder

Freelance konsulent

Gratis kursusdage hos Segment

Pearson Vue Test Center

Segment og de sociale medier…

Udvikling af Apps

SEGMENT ApS  -  Stamholmen 153, 5.  -  2650 Hvidovre  -  T 70 27 23 26  -  mail@segment.dk

Segment - en del af dit netværk