Uddannelse

Microsoft Partner Side

Hvorfor vælge Segment?
 
Som Certified Partner for Learning Solutions, (CPLS), kan Segment tilbyde følgende fordele ved at deltage på vores kurser:

 

1. Originalt kursusmateriale fra Microsoft

Kvalitetsundervisning kræver kvalitetsmaterialer. Alle Microsoft Official Curriculum kurser er udviklet af Microsoft. De er designet til at give dig den rette tekniske viden på relativ kort tid og til hurtigt at kunne arbejde effektivt med produktet. Alle kursister modtager et kursusbevis, der garanterer at kurset overholder alle krav og retningslinier fra Microsoft.

 

2. Segments instruktører

Segments undervisere er Microsoft Certified Trainers (MCTs); De er blevet valideret og kvalificeret af Microsoft til at kunne levere præsentationsteknik og teknisk indsigt på et niveau, der gør dem i stand til at afholde Microsoft Official Curriculum kurser. Vore instruktører bliver løbende testet og evalueret for at opretholde en konstant høj kvalitet.

 

3. Vores investering er jeres garanti

Vi investerer kontinuerligt i vore instruktører; udvikler og vejleder dem, samt kræver løbende uddannelse i nye produkter og trends. Dermed kan de levere den kvalitet vi ønsker at alle vores kunder skal have.

 

4. Lokaler med moderne udstyr

Vores lokaler har nye PC'ere fra Dell med 48 GB RAM. Desuden er der støjsvag projektor, 24 tommer HP Fladskærme og naturligvis tavle mm.

 

5. Mere opmærksomhed – bedre indlæring

Segment tager ikke mere end 8 kursister på samme kursus, når kurset afholdes i vores lokaler. Dermed sikres, at alle deltagere får den rette opmærksomhed fra instruktøren og dermed den optimale indlæring under kurset.

 

6. Erfaring er vigtig!

Gode instruktører kræver erfaringer fra den virkelige verden. Alle indstruktører hos Segment er ligeledes konsulenter i marken, hvor der til hverdag løses komplekse problemstillinger, samt designere og rådgivere på større og mindre installationer. Denne kombination af erfaringer samlet uden for kursuslokalet, og den bundsolide teori, giver vores kursister det fulde og optimale udbytte af et kursus.

 

7. Garanti for kursisten.

Hvis en kursist mod forventning ikke har fået det forventede udbytte eller på anden vis har været utilfreds med et kursus, kan vedkommende altid deltage på et nyt kursus uden ekstra omkostninger.

 

8. Din tilfredshed er vores prioritet

Det er vores højeste prioritet at opretholde en konstant kunde tilfredshed. Vi mener det er det vigtigste værktøj til at belønne eksisterende kunder, samt tiltrække nye kunder. Derfor har vi en løbende gennemgang af alle kursusevalueringer, der udføres i samarbejde mellem den kursansvarlige og instruktørene. Alle evalueringer tages til efterretning og vi giver altid tilbagemelding når det er nødvendigt.

 

9. Gratis opfølgende support

Alle kursister kan kommunikere gratis med deres instruktør, indenfor kurset indhold, I op til 30 dage efter endt kursus, via email. Derved sikrer vi at kursisten og instruktører kan forsætte den gode dialog, når det faglige til tider, meget tunge stof, har bundfældet sig hos kursusdeltageren. Det er nemlig ikke altid nemt at stille de kloge spørgsmål, når det er første gang man stifter bekendtskab med et nyt komplekst emne.

 

10. Forplejning

Morgenmad, frokost, drikkevarer (kaffe, the sodavand mm), frugt, kage og slik er altid inkluderet i prisen.

 
11. Opsummering

Kort og godt mener vi at vores kunders tilfredshed, er vores største gevinst. Vi sætter det allerøverst på vores ønskeliste, at vores kunder skal være ekstraordinært tilfredse, at det faglige udbytte er optimalt og trygheden for fortsat dialog, er til stede. Det er den opfattelse, vi håber at forankre, og konstant prøver at efterleve, i hvert eneste kursus.

 

Forside

Uddannelse

Konsulenter

Links

Om Segment

Kursusbetingelser

Referencer

Vores certificeringer

Vi tilbyder

Freelance konsulent

Gratis kursusdage hos Segment

Pearson Vue Test Center

Segment og de sociale medier…

Udvikling af Apps

SEGMENT ApS  -  Stamholmen 153, 5.  -  2650 Hvidovre  -  T 70 27 23 26  -  mail@segment.dk

Segment - en del af dit netværk