Uddannelse

CRM

Lidt information

SEGMENT tilbyder kurser i en lang række af Microsofts produkter.
Vi har tilrettelagt kurserne således at man kommer godt rundt om de forskellige funktioner et givent produkt indeholder.
Til flere af produkterne, er der flere forskellige kurser. Det er derfor vigtigt at undersøge kursusindholdet inden tilmelding, således at kursusindholdet er i overensstemmelse med forventninger og behov.

Firmakursus

Segment afholder firmakurser, hvor deltagerne kommer fra samme virksomhed. Dette er praktisk ved større fælles udrulninger i virksomheden, herunder opgraderinger eller ved indførelse af nye systemer der rammer hele virksomheden! Alle typer af kurser, kan købes som firmakurser!

Instruktører

Segments instruktører på Backoffice kurserne er Microsoft Certified Trainer (MCT). Vi benytter egne fastansatte MCTer der som et krav, også har stor erfaring fra projekter og lign. Instruktørerne er specialister i deres produkter og besidder både stor og dybdegående teoretisk viden samt praktisk erfaring med produkterne. Sidstnævnte adskiller Segment fra andre CPLS centre, der udelukkende har et teoretisk fundament.
Hvilke server produkter Segment tilbyder kurser i, kan findes i menuen til venstre.

Pearson Vue Test center

Segment er godkendt som Pearson Vue test center. Det betyder i praksis at vi har mulighed for at fuldende vores kunders certificeringsforløb, og give dem papiret på at de er certificerede.
Efter veloverstået kursus, har kursisten mulighed for, ved en senere lejlighed, at opnå det eftertragtede certifikat, der beviser at successen er opnået.
 
SE ALLE KURSER I MENUEN TIL VENSTRE ELLER KONTAKT OS FOR ET GODT TILBUD
 
VELKOMMEN PÅ KURSUS!

Forside

Uddannelse

Konsulenter

Links

Om Segment

Kursusbetingelser

Referencer

Vores certificeringer

Vi tilbyder

Freelance konsulent

Gratis kursusdage hos Segment

Pearson Vue Test Center

Segment og de sociale medier…

Udvikling af Apps

SEGMENT ApS  -  Stamholmen 153, 5.  -  2650 Hvidovre  -  T 70 27 23 26  -  mail@segment.dk

Segment - en del af dit netværk