Uddannelse

Online Kurser

Segment byder velkommen til vores Online univers!

Vi har med vores nyetablerede IT Video portal, skabt et sted, hvor man som kursist, i ro og mag, kan dygtiggøre sig, og forbedre sine IT tekniske kundskaber, når man finder tid og lyst til det!

Kurserne foregår online, med dansktalende instruktører, hvor MCP kurserne gennemgås det tempo som den respektive kursist ønsker det, og har behov for.
Kurserne kan tages når det passer dig! Søndag morgen, på arbejdspladsen, i toget hjem, eller når børnene er lagt! Kort sagt, når det passer dig!

Man kan se alle modulerne igen og igen, og løse de efterfølgende opgaver, for at sikre optimal forståelse af indholdet!

Der er ”Chat-funktion” på sitet, som giver kursisten mulighed for email korrespondance med den pågældende instruktør, og der er som altid på Segments kurser, 14 dages gratis email support på alle kurserne!

Kurserne spænder over produkter i både office pakken fx Excel, Outlook og OneNote, hen over de mere tunge kurser som fx, Windows Server 2012-2016, Exchange Server 2016, SfB, System Center suiten, PowerShell, Azure og O365, for blot at nævne nogle!

Vi har derfor det kursus der lige passer til dig!

Du har som altid hos Segment, efterfølgende mulighed for at tage din MCP certificering, din MCSA eller din MCSE certificering inde hos os! Blot kontakt os, og vi booker tid til dig!

Prisen på kurserne er ganske fordelagtig, da det næsten rammer halv pris af tilstedeværelseskurserne… Noget chefen sikkert bliver glad for at høre!

Kurserne hos Segment har ingen udløbsdato, så det virker også om et år.

Kig i kolonnen til venstre, og find dit ønskekursus!

Vi ses i Online universet!

Forside

Uddannelse

Konsulenter

Links

Om Segment

Kursusbetingelser

Referencer

Vores certificeringer

Vi tilbyder

Freelance konsulent

Gratis kursusdage hos Segment

Pearson Vue Test Center

Segment og de sociale medier…

Udvikling af Apps

SEGMENT ApS  -  Stamholmen 153, 5.  -  2650 Hvidovre  -  T 70 27 23 26  -  mail@segment.dk

Segment - en del af dit netværk