Kurser i Microsoft Excel - Effektiviser dit arbejde i Microsoft Excel

Uddannelse

Kursuskalender

Microsoft Excel

Excel Intro

Segments Excel-kursus giver dig den viden og de færdigheder, du har brug for, for at få mest muligt ud af Microsoft Excel. Kurset er for dig, som arbejder med version 2016 eller 2013. Du lærer om Excel-interface ved at arbejde med relevante opgaver. Du vil oprette og formatere regneark, lave beregninger, oprette diagrammer og bruge Excels kraftfulde værktøjer til at analysere data på en meningsfuld måde.

Kursusnr.: SEG91161      Kursers varighed: 2.0 dage.      Pris: 4000,- kr.

Læs mereKursuskalender & tilmelding

Excel Avanceret

Segments Avanceret-kursus i Excel henvender sig til den type medarbejdere, der har arbejdet en hel del med Excel 2016 eller 2013. Kursisten ønsker at blive bedre til at opbygge avancerede formler og funktioner. Derudover ønsker kursisten at blive præsenteret for nogle af de avancerede funktionaliteter i Excel, som fx mere avancerede Funktionsformler, Makroer, Betinget Formatering og Pivottabeller.

Kursusnr.: SEG91162      Kursers varighed: 2.0 dage.      Pris: 4000,- kr.

Læs mereKursuskalender & tilmelding

Excel Brush Up Intro

Kurset er tiltænkt dig, som har deltaget i et Excel Intro eller et lignende kursus, men som gerne vil styrke udbytte af dette kursus ved yderligere repetition og pålægning af mere grundlæggende viden i Excel, samt hjælp til at komme videre med egne udfordringer i programmet. Derudover er kursus vigtigt for dig, som har arbejdet med Excel i mange år, men som ikke har deltaget i et kursus (eller kun har erfaring fra tidligere versioner), og som påtænker at deltage på et Excel Avanceret. Kursisterne er velkommen til at medbringe egne filer til anvendelse i undervisningen.

Kursusnr.: SEG91163      Kursers varighed: 1.0 dage.      Pris: 2000,- kr.

Læs mereKursuskalender & tilmelding

Excel Brush Up Avanceret

Kurset er tiltænkt dig, som har deltaget i et Excel Avanceret eller på et lignende Videregående Excel kursus, men som gerne vil styrke udbyttet af dette kursus ved yderligere repetition og pålægning af mere dybdegående viden i Excel, samt hjælp til at komme videre med egne udfordringer i programmet. Derudover er kursus vigtigt for dig, som har arbejdet med Excel i mange år, men som ikke har deltaget i et kursus (eller kun har erfaring fra tidligere versioner). Kursisterne er velkommen til at medbringe egne filer til anvendelse i undervisningen.

Kursusnr.: SEG91164      Kursers varighed: 1.0 dage.      Pris: 2000,- kr.

Læs mereKursuskalender & tilmelding

Pivottabeller

Segments Pivottabeller i Excel henvender sig til den type medarbejdere, der har deltaget på Excel Avanceret, og som arbejder med store datamængder. Kursisten ønsker se flere muligheder for at skabe et bedre overblik over sine data. Derudover ønsker kursisten at blive præsenteret for nogle af de muligheder som opstår ved anvendelsen af udtræk fra Access eller via en MS Query Forespørgsel. Kurset er til dig, som arbejder med Excel version 2016, 2013 eller 2010

Kursusnr.: SEG91165      Kursers varighed: 1.0 dage.      Pris: 2500,- kr.

Læs mereKursuskalender & tilmelding

Excel PowerPivot BI Intro

Formålet med dette kursus er at give dig et overblik over begreberne i Business Intelligence (BI), der er relevante i forhold til PowerPivot, samt at introducere PowerPivot som et værktøj. Kravene til og overvejelserne omkring installation af PowerPivot gennemgås ligeledes. Gennemgang af mulighederne vedrørende import og indsamling af data i PowerPivot. Introduktion til de simple formler, der benyttes til beregning af oplysninger samt eksempler på hvordan man opretter beregnede kolonner via forskellige DAX-funktioner (Funktionsformler). Visninger og formatering af Pivottabeller og Pivotdiagrammer

Kursusnr.: SEG91166      Kursers varighed: 1.0 dage.      Pris: 2500,- kr.

Læs mereKursuskalender & tilmelding

Forside

Uddannelse

Konsulenter

Links

Om Segment

Kursusbetingelser

Referencer

Vores certificeringer

Vi tilbyder

Freelance konsulent

Gratis kursusdage hos Segment

Ledige stillinger

Pearson Vue Test Center

Segment og de sociale medier…

Udvikling af Apps

SEGMENT ApS  -  Stamholmen 153, 5.  -  2650 Hvidovre  -  T 70 27 23 26  -  mail@segment.dk

Segment - en del af dit netværk