Kurser i Office kurser - Online - Effektiviser dit arbejde i Office kurser - Online

Uddannelse

Kursuskalender

Office kurser - Online

Excel Intro - Online

Segments Excel-kursus giver dig den viden og de færdigheder, du har brug for, for at få mest muligt ud af Microsoft Excel. Kurset er for dig, som arbejder med version 2016, 2013 eller 2010. Du lærer om Excel-interface ved at arbejde med relevante opgaver. Du vil oprette og formatere regneark, lave beregninger, oprette diagrammer og bruge Excels kraftfulde værktøjer til at analysere data på en meningsfuld måde.

Kursusnr.: SEGONL91161      

Læs mere

Excel Avanceret - Online

Segments Avanceret-kursus i Excel henvender sig til den type medarbejdere, der har arbejdet en hel del med Excel 2016 eller 2013. Kursisten ønsker at blive bedre til at opbygge avancerede formler og funktioner. Derudover ønsker kursisten at blive præsenteret for nogle af de avancerede funktionaliteter i Excel, som fx mere avancerede Funktionsformler, Makroer, Betinget Formatering og Pivottabeller.

Kursusnr.: SEGONL91162      

Læs mere

OneNote - Online

OneNote er Microsofts note tegnings værktøj. Du kan organisere dine noter i forskellige notesbøger, sektioner og sider. Med OneNote kan du også dele notesbøger, og har du behov for at flere kan arbejde i den samme notesbog på samme tid, er der også mulighed for det. Kurset er til dig, som arbejder med OneNote 2016, OneNote 2013 eller OneNote 2010.

Kursusnr.: SEGONL91561      

Læs mere

Forside

Uddannelse

Konsulenter

Links

Om Segment

Kursusbetingelser

Referencer

Vores certificeringer

Vi tilbyder

Freelance konsulent

Gratis kursusdage hos Segment

Ledige stillinger

Pearson Vue Test Center

Segment og de sociale medier…

Udvikling af Apps

SEGMENT ApS  -  Stamholmen 153, 5.  -  2650 Hvidovre  -  T 70 27 23 26  -  mail@segment.dk

Segment - en del af dit netværk