Konsulenter

Infrastruktur

Segment tilbyder infrastrukturopgradering, eller implementering til både store, mellemstore og små virksomheder.

Virksomheders behov er tydeligvis forskellige. Fra store kunder med 100+ servere ned til en enkelt Small Business Server, der summer i kosteskabet.

Disse mangfoldige behov, skal angribes forskelligt.

Segment tilbyder derfor analyse, efterfølgende design, og sidst implementering, til de noget større virksomheder, og til de noget mindre virksomheder, at gennemskue og forstå de grundlæggende behov den lille virksomhed måtte have. Her er det mere omkostningsfuldt end nødvendigt, at tegne store skabeloner, og holde mere end et implementeringsmøde.

Segment er Small Business Server Specialist, og er dermed certificeret, til at skære igennem og give den lille virksomhed, den bedste infrastruktur, til færrest penge.

 

Til de mere komplekse infrastruktur-installationer tilbyder Segment:

Analyse:

Vi tilbyder analyse af eksisterende løsninger/netværk med henblik på opgradering eller nyinstallation.

Det er vores erfaring, at alle opgaver løses med mindst mulig ulempe for slutbrugerne og IT-afdelingen, såfremt en korrekt og præcis foranalyse afdækker hele firmaets behov og muligheder.

 

Design:

Det er designet, der bestemmer kvaliteten af en IT-løsning.

Segment har nogle af Danmarks bedst uddannede og mest rutinerede designere inden for bl.a. Active Directory, Exchange, Sikkerhed og Network Services.

Designet er et grundelement, et firma skal leve med i mange år. Det er derfor af største vigtighed, at designet passer præcist til kravene og samtidigt er flexibelt, således at nye teknologier så vidt muligt kan integreres i det eksisterende miljø.

Segment tilbyder design af løsninger til alle, uanset størrelse eller forretningsområde.

 

Implementering:

Alle løsninger udføres i henhold til gældende standarder og sikkerhedskrav.

Opgaven kan udføres på jeres lokation, men kan naturligvis også foretages remote fra Segment, såfremt I ønsker og har mulighed for det. Dermed reduceres udgifter til kørsel.

Alle implementeringer er optimeret, så de opfylder krav til performance og fejltolerance i det omfang det er muligt. 

Projektledelse:

Til større infrastruktur projekter er der altid tilkyttet en certificeret projektleder, der udover projektstyringskundskaber, også har stor teknisk indsigt.

Uagtet størrelse på opgaven, er Segment behjælpelig, med at optimere og tilrettelægge infrastrukturopgaver, lige fra indkøb af hardware, - implementation, og til afsluttende dokumentation.

Forside

Uddannelse

Uddannelse

Links

Om Segment

Kursusbetingelser

Referencer

Vores certificeringer

Vi tilbyder

Freelance konsulent

Gratis kursusdage hos Segment

Pearson Vue Test Center

Segment og de sociale medier…

Udvikling af Apps

SEGMENT ApS  -  Stamholmen 153, 5.  -  2650 Hvidovre  -  T 70 27 23 26  -  mail@segment.dk

Segment - en del af dit netværk