Konsulenter

Freelance Konsulenter

Er du Freelance konsulent og kunne du tænke dig at komme ud på opgave, og samtidigt styrke dit CV med uddannelse og certificering?

Så læs mere her :-)

Segment og deres samarbejdspartnere, har mange opgaver til freelance konsulenter, og vi søger derfor med lys og lygte efter CVer på konsulenter, til både drift, support, udvikling og arkitektur til længere og kortere opgaver.

Når du ligger i Segments database, vil du blive matchet op imod de mange opgaver som vi, eller vores samarbejdspartnere ligger inde med.
Hvis vi har en opgave der lige, eller næsten lige, passer til dig og du her mangler lidt kompetencer, så sætter vi dig gratis på kursus og certificerer dig i samme ombæring!

Derved bliver du opdateret inden for de områder, der passer til dig og du kommer styrket ud af forløbet med frisk viden i baglommen og med et bedre CV!
På den måde styrker vi både dig, os og kunden du efterfølgende lander hos.

Vi løfter dine kompetencer inden for alle områder i Microsoft regi, og sørger for at du får mulighed for at deltage på certificeringskurserne, såfremt vi mener at du er den rette kandidat til et efterfølgende konsulent arbejde

Du kan uploade dit CV nedenfor, og har du spørgsmål kan du kontakte Henrik Nielsen på 5157 1015 eller hn@segment.dk.


Klik her for at uploade dit CV

Forside

Uddannelse

Uddannelse

Links

Om Segment

Kursusbetingelser

Referencer

Vores certificeringer

Vi tilbyder

Freelance konsulent

Gratis kursusdage hos Segment

Pearson Vue Test Center

Segment og de sociale medier…

Udvikling af Apps

SEGMENT ApS  -  Stamholmen 153, 5.  -  2650 Hvidovre  -  T 70 27 23 26  -  mail@segment.dk

Segment - en del af dit netværk