Konsulenter

Konsulentydelser

Uddannelse - ydelser

Segment har mange års erfaring med rådgivning i forbindelse med uddannelse. Vi tilbyder at håndtere hele processen fra behovsafdækning til evaluering og vurdering af udbytte.
Vi kan desuden styre processen med at styre tilmeldinger, kursusbeviser og optimal udnyttelse af lokaler og andre ressourcer.


Rådgivning

Det er vigtigt at den kursusansvarlige får den nødvendige sparring, når der skal bestilles kurser. Vi tager ansvar for, at uddannelsesforløbet afspejler forventningerne, samt at det endelige resultat er til fordel for både virksomheden og den enkelte bruger.


Superbrugere og Certificeringer 

Vi kan hjælpe med at oprette en superbrugerfunktion eller med at videreudvikle de brugere, der allerede er udvalgt. Det er muligt at vælge flere typer af certificeringer, der afspejler den enkelte superbrugers kompetencer. 


Kundeportal og Kompetenceafdækning 

Vi har udviklet en løsning, der gør det muligt at kompetenceafdække og evaluere elektronisk. Denne løsning kan tilpasses alle typer virksomheder og alle typer behov også når det ikke gælder IT-relaterede kurser. Portalen tilbydes typisk ved mere end 20 kursister og ved uddannelse i mere end ét produkt.


Ring 7027 2326 eller send en mail på mail@segment.dk og hør mere om jeres muligheder for at få den helt rigtige uddannelse og en afprøvet metode til at måle på resultatet af jeres uddannelseforløb. 

Forside

Uddannelse

Uddannelse

Links

Om Segment

Kursusbetingelser

Referencer

Vores certificeringer

Vi tilbyder

Freelance konsulent

Gratis kursusdage hos Segment

Ledige stillinger

Pearson Vue Test Center

Segment og de sociale medier…

Udvikling af Apps

SEGMENT ApS  -  Stamholmen 153, 5.  -  2650 Hvidovre  -  T 70 27 23 26  -  mail@segment.dk

Segment - en del af dit netværk