Betingelser

Vores certificeringer

Licenser

Segment er certificeret på licenssiden og du kan derfor trygt kontakte os, hvis du har spørgsmål eller behov for licenser. Segment har opnået licensing solutions kompetencen, samt AER (Authorised Education Reseller) og kan derved hjælpe undervisnings institutioner, universiteter og andre der ønsker at erhverve sig licenser på skole/undervisnings vilkår.

Microsoft Exchange Server 2016

Segment har altid haft Microsoft Exchange Server som et af vores fokusprodukter. Det udmynter sig bl.a. andet i, at vi altid sørger for at vores konsulenter og undervisere er certificeret på de seneste produkter. Vi har således konsulenter som har været certificeret siden Exchange 5.0 og frem til seneste version.

Microsoft Windows Server 2016

Vi har fuld fokus på Microsoft Windows Server. Vores konsulenter og undervisere har stor erfaring med Windows Server2016 og har selvfølgelig taget samtlige test til Windows Server 2016. Vores erfaring strækker sig fra Windows 3.51 og frem til Windows Server 2016.

Virtualisering - Hyper-V

Segment har valgt at sætte fuld damp på Hyper-V og kører det selv i vores datacenter. Vi er selvfølgelig certificeret på Virtualisering.

Microsoft Windows 10

Installation af klienter ved automatiserede processer er et af vores specialer. Vi har fra Windows XP, over Windows Vista, Windows 7/8 og nu frem til Windows 10 specialseret os i forskellige installationsmetoder af images.

System Center

Microsofts produkter til Overvågning, Administration og Vedligeholdelse af Windows Server Produkter og klienter går under betegnelsen System Center. System Center produkterne er bygget over de forskellige faser, der bl.a. er beskrevet ved ITIL og MOF.

Segment har valgt at sætte fokus på System Center produkterne og er således certificeret på System Center Configuration Manager, System Center Operations Manager, System Center Virtual Machine Manager samt System Center Data Protection Manager. Efterhånden som Microsoft frigiver nye produkter under System Center paraplyen vil Segment kigge på dem og tage dem med i vores produktpalette.


For at se alle vores Microsoft Server kurser klik her.

Forside

Uddannelse

Uddannelse

Konsulenter

Drift og support

Links

Om Segment

Kursusbetingelser

Referencer

Vores certificeringer

Vi tilbyder

Freelance konsulent

Gratis kursusdage hos Segment

Ledige stillinger

Pearson Vue Test Center

Segment og de sociale medier…

Udvikling af Apps

SEGMENT ApS  -  Stamholmen 153, 5.  -  2650 Hvidovre  -  T 70 27 23 26  -  mail@segment.dk

Segment - en del af dit netværk